Home

Vi vil ha flere kvins

Vi vil ha flere kvins Vi vil ha alt som fins Vi vil ha freske, frekke, fagre, flotte kvins. For vi er menn medgryn som tar deg med fra by'n, og når du kler av deg er du et herlig syn. Tralalala lala Kvinner: VI vil ha menn med gryn som tar oss med på by'n som ikke bryr seg om vi flirter med en fyr som er litt elegant og kanskje non. Rederiene vil ha flere kvinner Rederinæringen vil styrke rekrutteringen av kvinner. Og det er plass til flere kvinner. Men vi må tørre å satse og gjøre oss attraktive, sa konsernsjef Lasse Kristoffersen i Torvald Klaveness Gruppen under seminaret «Stiv kuling - omstilling i stampesjø» denne uken

Vi vil ha flere - NTN

Vil ha flere batterifabrikker til Norge Batteriproduksjon kan bli den nye oljen. Eller ihvertfall deler av den, skal man tro regjeringen og Innovasjon Norge. - Nei, det er riktig, og det er litt av historien vi må ha med oss når vi diskuterer dette med næringsnøytralitet Vi vil ha flere syklister og vi er utålmodige! Men ting tar tid, ikke minst å gjennomføre reguleringsprosesser for sykkelprosjektene som skal bygges 4. november 2020 kl. 17:01 Vil ha flere kvinner i fiskestyrer. Fiskeribladet skriver nå at fiskeriorganisasjonene ønsker seg kvinner i styrene sine.I fire av de største fiskeriorganisasjonene. Vil ha flere kvinner inn i maritim bransje. Rederiforbundet skal ha flere kvinner inn i styre og utvalg. Det sa administrerende direktør i Norges Rederiforbund Harald Solberg under seminaret Stiv kuling - omstilling i stampesjø 21. september

Rederiene vil ha flere kvinner Finansavise

 1. isteren: - Vi vil ha flere unge i fiskerinæringen Det er rett og slett feil. I den nye kvotemeldingen, som nå ligger til behandling i Stortinget, foreslår vi flere målrettede tiltak for å styrke rekrutteringen. - Høyre skroter rekrutteringsordningen for unge fiskere
 2. Den nye oljefondssjefen har tre mål for jobben fremover. I tillegg til å øke avkastningen, vil Nicolai Tangen ha flere kvinner og god kommunikasjon
 3. Analytikerne vil ha flere svar fra Opedal Med store klimaambisjoner og økte fornybarinvesteringer øverst på agendaen entret Anders Opedal Equinors sjefskontor. Analytikere er usikre på hva den nye strategien vil gi av resultater
 4. Vi vil ikke ha flere ensartede betongblokker i Drammen. Av: Hedda Holmen Bakken (18), elev ved VG3 studiespesialisering, programfag Medier- og informasjonskunnskap, Akademiet Ypsilon, Drammen. Leserbrev. I dette leserinnlegget skal jeg argumentere for hva som kan gjøre Drammen blir mer attraktivt for innflyttere
 5. Over 5.000 soldater fra Nato-land skal øve i Norge i år. Det er mange år siden øvingsaktivitet har vært så stor, og regjeringen vil ha

- Vi vil ha flere menn. Stjernene fra «Sex and the city» har et krystallklart krav til oppfølgeren. Publisert: Oppdatert 22. januar 2009. Håvard Prestegården; Denne artikkelen er over 12 år gammel. Filmversjonen av «Sex og singelliv» ble en braksuksess denne sommeren, og er så langt sett av mer enn 300.000 norske kinogjengere - Vi vil ha flere menn. Stjernene fra «Sex and the city» har et krystallklart krav til oppfølgeren. Håvard Prestegården; Publisert Publisert . 20. september 2008. Denne artikkelen er over 12 år gammel. Filmversjonen av «Sex og singelliv» ble en braksuksess denne sommeren, og er så langt sett av mer enn 300.000 norske kinogjengere

Trine leder Ung kultur i Sola: - Vi trenger flere ungdom, og vi vil ha mange ideer til aktiviteter Artikkeltags. Kultur; Sola kommune; Ungdom; Av Helene Pahr-Iversen. Publisert: 06. november 2020, kl. 19:00 Sist oppdatert: 06. november 2020, kl. 22:33. Ukis er. Fylkesmannen ønsker flere småskalagrønnsaksdyrkere i Trøndelag. Dette er et arkivbilde fra Trøndersk Matfestival 2012, Gulrot fra Frosta. Foto: Frostingen Fylkesmannen vil ha flere småskala grønt-produsente Vi vil ha flere aktive i Nordlandsidretten! Av: Anette Nybø , 25. apr 2016 Kretstinget vedtok i helgen idrettskretsens planer for de neste 4 årene Kompetanse og kjønn blir stilt mot hverandre, som om vektlegging av det ene vil utelukke det andre: «Vi har ikke gått inn for å få inn flere kvinner rett og slett. Vi har basert oss mer på at vi skal ha rett person på rett jobb, og ikke at vi skal ha en form for kjønnskvotering.

NAF avdeling Stavanger og omegn vil ha flere unge med på laget. jobber for å rekruttere flere unge. - Vi har mange gode medlemmer som vi setter stor pris på, men vi mangler unge folk - Det vil ta flere år å tømme museet. Vi jobber med en formidlingsplan som presenteres i god tid før vi stenger midlertidig, sier Sissel Guttormsen, konstituert Mist-direktør. Deler av samlinga skal fortsatt vises på steder som Hannah Ryggen-senteret på Ørland og i Austråttborgen KS vil ha flere svar om journalprosjekt. KS har flere spørsmål de ønsker svar på om Akson. Vil ha åpen løsning må være økonomisk bærekraftig. Her er det en sum av forhold, og opp til den enkelte kommune å ta stilling. Prisen vil vi ikke kjenne før anskaffelsene er gjennomført og utviklingsarbeidet er kommet lenger - Vi vil ha flere glassrådgivere. Glass og Fasadeforeningen og deres medlemsbedrifter skal være de beste i klassen. Harald Aase. Det er et kvalitetsstempel for bedriftene å ha ansatte som er GF Autoriserte Glassrådgivere, mener prosjektleder Per Henning Graff i Glass og Fasadeforeningen

Vil ikke ha flere bommer på Lura. Det var mandag kveld møte i områdeutvalget sentrum/nord i Sandnes om plassering av bommene på Lura. Flere av de fremmøtte etterlyste en ordentlig utredning Arbeiderpartiet vil ha «mer og bedre utdanning til flere - Vi vil sørge for at offentlig finansiert forskning er offentlig tilgjengelig, og sikre at alle høyere utdanningsinstitusjoner har gode ordninger for publisering med åpen tilgang. nina sandberg arbeiderpartiet prinsippprogram ap nyheter Fotokonkurransen #Mittsandnes: Vi har fått inn mange bilder - men vil ha flere! KONKURRANSE: Sandnesfolk er utrolig glade i naturen sin. Byen også, men fjell og vann og himmelen over Sandnes er favoritten. Det er i alle fall inntrykket etter å ha sett på haugevis med bilder til høstens store fotokonkurranse. Og snart går fristen ut..

EUREKA 2019 - Vi vil ha flere kvinner i bransjen. Internasjonal, Næringspolitikk. Publisert 19.06.2019. Paneldeltakere Stig Rath og Paola De Troia, Media Relations Manager hos CAREL INDUSTRIES S.p.A. debatterte hvordan en kan oppnå kjønnsbalanse i kulde- og varmepumpebransjen Vil ha flere kvinner - Vi trenger flere kvinnelige gründere, sa fylkesordfører Anette Solli i sin åpningstale. Publisert: 09.11.2017 14.00.00. Oppdatert: 08.11.2017 14.23.41. 1. november møttes 140 kvinner til Female Business Innovation (FBI) i Oslo

Vi vil ha flere menn - Vitebok

Vil ha flere kvinner i Forsvaret. Pressemelding | Dato: 03.06.2019 Vi kan ikke være fornøyd med en kvinneandel under 13 prosent, sier forsvarsminister Frank Bakke-Jensen. For befalsutdanningen vil det ta lengre tid, fordi opptak forutsetter tjenestegjøring som spesialister (OR). Vil ha flere kvinner. Skrevet av Lasse W så da blir det fire. Og da vi tok en praktikant fra Høyskolen i Kristiania, var det også en kvinne. Så selv om vi fortsatt er å ta kontakt om produkter og tjenester. Du kan oppheve abonemmentet på denne kommunikasjonen når som helst. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du. Vi vil ha flere medlemmer. Publisert 8. oktober 2020 . Vi sendte ut tilbud om medlemskap til 110 tidligere posttilsatte. Postens Pensjonistforbund har i 2020 hatt gående en vervekampanje . Alle avdelingene har fått tilsendt navnelister over tidligere tilsatte i Posten som ikke har fått tilbud om medlemskap i Postens Pensjonistforbund Vi vil ha flere jentelag! Show search. Søk her: Søk etter klubber, personer, Husk at vi bare trenger én trener og tre jenter for å ha et lag (treerfotball). Når vi først er i gang, tenk rekruttering på flere klassetrinn. Jenter kan rekrutteres over flere år

Vi vil ha flere søknader - andalsnes-avis

Start rene jentelag fra dag én, så sant det er praktisk mulig. Husk at vi bare trenger én trener og tre jenter for å ha et lag (treerfotball). Når vi først er i gang, tenk rekruttering på flere klassetrinn. Jenter kan rekrutteres over flere år. Kanskje kan det bli et nytt J10-lag ogs Vil ha flere med seg. Dette kan nok ha flere årsaker, men flere barn oppfattet ordet søndagsskole som om det var en skole. Og da synes de at de gikk nok på skole fra før, Det er veldig kjekt å være der. Vi får høre mer om Jesus, vi synger og leker og har det kjekt

Statsministeren vil ha flere kvinner inn i Forsvaret. Forsvaret vil også gjerne ha flere kvinner inn i Forsvaret. Det er bra. Dessverre ser vi at det er en lang vei å gå når det oppleves som både skummelt og vanskelig å bli gravid i Forsvaret. Forsvaret vil ha flere kvinner. Det er bra Ti tips til selskaper som vil ha flere kvinner Vi trenger selskaper som gjør noe, ikke bare snakker. 2 min Publisert: 18.03.19 — 20.45 Oppdatert: 2 år siden. En organisasjon som ønsker økt kvinneandel bør ha både kvinner og menn i alle deler av organisasjonen, i fagstillinger, lederstillinger og i toppledelsen.. Vi vil gjerne ha flere kvinner med på laget! Foto: Akershus Amtstidende Etter kunngjøringen av Høyres nominasjonsmøte er det kommet mye kritikk hva det gjelder kjønnsfordeling på listen vår. Vi har for få kvinner, det vet vi, og det jobber vi hardt med å endre. 26.11.2018.

Vi vil ha flere gode nyheter Verdens Beste Nyhete

Viktig kompetanse: - Vi vil ha flere glassrådgivere. Glass og Fasadeforeningen og deres medlemsbedrifter skal være de beste i klassen. Harald Aase. Det er et kvalitetsstempel for bedriftene å ha ansatte som er GF Autoriserte Glassrådgivere, mener prosjektleder Per Henning Graff i Glass og Fasadeforeningen I løpet av de siste 15 årene er det blitt 2 % flere Finnmarkinger, mens det har vært en befolkningsøkning i hele Norge på over 14 %. Vi i Finnmark Arbeiderparti vil ha flere Finnmarkinger

Vi vil ha flere glassrådgivere - Glass og Fasadeforeninge

Innlegg Vi vil ha flere arbeidsplasser i Drammen Vi vil ha flere arbeidsplasser i Drammen. Drammen har store ambisjoner for videre byutvikling. Vi har lyktes med mye og byen er attraktiv, men videre vekst vil være avhengig at vi kan tilby de gode jobbene til folk som ønsker å flytte hit Nå vil regjeringen ha flere av disse Oslo politidistrikt har gode erfaringer med mobile politiposter, og nå vil regjeringen vurdere flere slike politibobiler rundt om i landet. Senterpartiet frykter dette vil bety flere nedlagte lensmannskontorer Det var planlagt, og vi gledet oss masse da vi ventet barnet. Nå har vi det kjempefint alle tre. Tiden er inne til å planlegge et nytt barn, mener jeg. Men mannen min vil plutselig ikke ha flere. Han er helt bestemt på det, og det er han som avgjør dette. Jeg er ung. Det er han også, 29 år. Jeg vil så forferdelig gjerne ha et barn til.

Innoventus Sør benytter kvinnedagen til å heie fram nye kvinnelige gründere. - Bare tre av ti gründere er kvinner. Det burde vært - og kan bli - mange flere, sier forretningsutvikler Rannveig Tobiassen og Kristine Ribe-Christensen i Innoventus Sør. På kvinnedagen 8. mars samler de en rekke kvinnelige gründere på Sørlandet, deres heiagjenger og andre [ Ja, vi vil ha flere kaikontroller. Fiskerimyndighetene har gjennomført 1000 kontroller i Vesterålen siden nytt år. Vi håper på like mange kontroller den neste tiden. Leder. 12. mars 2014 08:00. Er du enig? Ta debatten i kommentarfeltet under artikkelen

Vi vil ha flere kvinns - weodroje

Vil ha flere kvinner i ledelse ULIKE ÅRSAKER: - Kvinner tar ofte større ansvar hjemme, og noen ganger kan lederskap være vanskelig å kombinere i visse livsfaser. Vi vil se på dette med et åpent sinn så vi kan hjelpe menigheter til å få flere kvinner inn i lederskap, sier Knut Idland Irritert på munnbind-nektere: - Jeg vil ha tilbake kollegene mine. Tirsdag morgen brukte et fåtall munnbind på kollektivtrafikken i Oslo. Flere tar til orde for at et påbud må på plass Bærum vil ha flere «fornuftige energioppgraderinger Akkurat nå har vi en kampanje som gir deg full tilgang i 3 uker for kun kr 19,-deretter koster abonnementet kr 89,- pr. mnd. Folk flest vil isolere kjelleren feil 15 Oct 2012; Nye energikrav i bygg løses med tekniske installasjone Vi må si nei til krypto-senter kraftslukene, og vi vil ha energireserver i vannkraften til den kommende generasjonen. Øke eksportinntektene, skal Norge eksportere kraft blir strømmen dyrere for industri og husholdninger spesielt hvis oljeplattformene elektrifiseres, det vil bruke opp mye av det som kan vinnes med oppgradering av vannkraften - Vi ønsker å få flere unge ut, ikke bare de som er fysisk inaktive, men også de som i dag ikke er med i organiserte aktiviteter. Dette er i tråd med oppvekstmodellen vår Onga i Trysil, sier kommunalsjef for oppvekst og kultur Roar Vingelsgaard.. Åpen hal

Vil ha flere batterifabrikker til Norge Finansavise

Vi vil ha flere syklister og vi er utålmodige! - Rogalands

Vil ha flere kvinner i idrettstoppen Flere kvinnelige idretts-ledere vil bidra til å gjøre idretten med likestilt, mener Sport Management-student Seada Saldic Vil ha flere i sommerjobb! LO Trøndelag samarbeider om å få flere unge i sommerjobb. 26.05.2020 Sist oppdatert: 02.06.2020. - Vi vet at mange bedrifter ønsker å tilby sommerjobb for ungdom, men at de i år ikke har økonomi til å ansette noen Vil ha flere steinuttak: - Bedrifter må i dag kjøpe stein fra for eksempel Bodø Helene Arntzen Heggem sier at bedrifter må bestille stein fra Bodø til Hammerfest, og vil i interpellasjon i kommunestyre spørre ordføreren hva hun vil gjøre med dette Vil ha flere igloer. Foruten nordmenn har folk fra Spania, Italia, Tyskland, Nederland, England og veldig mange fra USA overnattet i Trones Eye, som er bortbestilt til langt ut i oktober. - Det renner inn med bestillinger hele tiden. Akkurat det drømte jeg ikke om da vi investerte i glassigloen i 2019. Både julaften og nyttårshelga er. Et flertall av det norske folk mener Trygve Slagsvold Vedum er en bedre egnet statsminister i en regjering der både Ap og Sp inngår, enn Jonas Gahr Støre. Det viser en ny meningsmåling publisert i Dagbladet. 47 prosent av befolkningen vil ha Senterpartilederen som statsminister, mens 43 prosen

Kvinnen (35) klarer ikke å slå seg til ro med at mannen (40) sier at han ikke vil ha flere barn. Hva skal hun gjøre Asheim vil ha ut langt flere milliarder fra EU enn i dag — Vi skal ha høye ambisjoner for norsk forskning og innovasjon, og derfor er min personlige vurdering at vi bør jobbe mot en returandel fra Horisont Europa på 2,5 prosent, sa Røttingen til Khrono for en tid tilbake Vil ha flere teststasjoner Helsedirektoratet vil opprette flere teststasjoner på flyplasser, grenseoverganger, havner og fergekaier. FLERE TESTSTASJONER: Både Gardermoen og Flesland har fått teststasjoner for COVID-19. Nå vil myndighetene åpne flere, også på svenskegrensa

Haukeland vil ha flere som Julia. Julia Midtbø Meland er ennå ikke fylt 20, men har drømmejobben i sikte. Haukeland satser på helsefagarbeidere. TRAVLE DAGER: - Å si at vi har sovet er litt sterkt, men vi har hatt en nedadgående utvikling Flere vil ha Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum som statsminister enn Ap-leder Jonas Gahr Støre, viser en meningsmåling i Dagbladet Vil ha flere tilbake på kontoret Trine Solberg. 05.06.2020. For at vi skal kunne fortsette å ha en stabil situasjon med stor grad av frihet er det viktig at vi oppdater smittetilfeller tidlig Mot slutten av måneden vet vi om nye og strenge koronatiltak har hatt effekt. I mellomtiden venter helsemyndighetene rekordhøye smittetall og langt flere sykehusinnleggelser

Hjem - - Vil ha flere kvinner! - Vi må få flere kvinner til å velge en karriere innen informasjonssikkerhet, og vi må få de som begynner i yrket til å bli værende og tørre å ta lederroller. I dag er vi i underkant av 30 prosent kvinner som jobber med dette i Accenture Norge, sier Austin Vil ha flere kvinner i toppen i akademia Kvinneandelen blant norske professorer ligger på rundt 31% og utviklingen går for sakte. Nå lanserer Forskningsrådet en ny policy for kjønnsbalanse og kjønnsperspektiver for å få fart på endringene Vi vil at det i alle kommuner skal finnes et kontaktpunkt - en person - som frivillige organisasjoner kan nå, og en liten pott penger som kan løse problemet om Ola ikke har råd til klubbdrakta eller om Sara ikke får være med på korpstur - Det er ikke godt nok, det er ikke sånn vi vil ha det. Vi vil ha flere sykehjemsplasser. Vi trenger flere sykehjemsplasser, ikke færre, fastslår helseminister Anne-Grete Strøm-Erichsen

Vi vil ha' flere pi'r De skal være fyldt med lir, vi vil ha' små og sexe'd storbarmede pi'r og de skal vaske op og vride deres krop og blive ved med det, indtil vi siger stop. Damerne: Vore mænd ska ' gør det grov' selv klarer vi det sjov' og det er os, der afgør om vi nu ska ' sov og hvis han siger nej så si'r vi smut med dig, for vi vil. Vi vet at flere av dere har brukt større beløp på sesongkort, og håper at dere fortsatt er tålmodige med oss i ukene framover. Vi skulle jo så gjerne åpnet portene for alle våre supportere til hjemmekampene på Color Line Stadion, men så lenge situasjonen er som den er og beslutningen ligger hos sentrale myndigheter, må vi gjøre det beste ut av det. Vi gjør det vi kan for å. Vi vil ha flere unge i fiskerinæringen. Det er viktig at flere unge velger fiskeryrket. Derfor foreslår regjeringen flere tiltak for å styrke rekrutteringen. Debatt - Vi trenger rekruttering av nye unge fiskere i alle flåtegrupper, som kan drive næringen videre,. Vi vil ha flere forenklinger, styrke eiendomsretten og styrke det lokale selvstyret ved å legge stor vekt på lokaldemokratiet i plan- og bygningssaker. Fremskrittspartiet vil ha flere JA-kommuner som leter etter grunner til å si ja istedenfor nei, og da må departementet spille på lag med kommunene

Vil ha flere kvinner i fiskestyrer - NR

 1. - Noe vi ser går igjen, er at menn som velger utradisjonelle yrkesveier gjør det i en mer voksen alder enn menn som velger tradisjonelle yrkesveier, sier han. Nå skal studentnestlederen videre. NSF Students årsmøte starter hvert øyeblikk. Sannsynligvis blir rekruttering av flere menn til sykepleieryrket, et tema også der. Vil ha mer.
 2. I høringssvaret ga vi i Nordnet tydelig uttrykk for at dette ikke var bra for kunden. Dette ble heldigvis endret og du kan ha flere Aksjesparekontoer hos hver aktør. Hos oss i Nordnet kan du ha opp til 5 Aksjesparekontoer. Du lurer nok kanskje på hva du egentlig skal med flere kontoer. Og for mange, kanskje de fleste, holder det nok med én.
 3. Vi vil ha flere flinke folk inn dørene. Vi styrker vår digitale og kreative satsing ytterligere og trenger enda flere dyktige kollegaer til oss i Kirkegata 17. Ta kontakt da vel! Designer. Vi leter etter deg som brenner for designhåndverket like mye som oss
 4. - Vi vil ha flere fagskole-utdannede! <p>Tallenes tale er tydelig: Når 5183 NHO-bedrifter blir spurt om sitt kompetansebehov, altså hva slags ansatte og kunnskaper de mest trenger, er det yrkesfaglig utdanning og fagskole-utdanning som står aller øverst på ønskelisten.</p>
 5. ister Trond Giske - Vi har allerede en solid andel kvinnelige styremedlemmer, men vi trenger flere kvinner også på toppen. I styrene er det behov for folk som tenker forskjellig, og som kan utfordre hverandre, sier han
 6. Flere Twitter-brukere har blant annet beskyldt henne for å tukle for mye med skaperverket. Også i denne omgang har paret valgt å gå for samme metode, som for øvrig er ulovlig i Norge.Da Chrissy fortalte at hun og John planla å få et barn til, var hun ikke i tvil om hvilket kjønn deres neste barn skulle ha
 7. Hvis denne munnbind-teorien stemmer, kan vi få flere korona-smittede uten symptomer Professorer presenterer nå en hypotese om at munnbind kan fungere som en form for vaksine. Foto: Heiko Junge (NTB

Sørg for hele og faste stillinger, likelønn, god pensjon, bedre barselomsorg, en boligpolitikk med tanke på priser og stans raseringen av velferdsstaten. Da skal du nok se at det kommer flere barn. Nå har vi hørt på nyttårstalen din og vi har et par ord vi vil dele med deg. Du mener velferdsstaten har problemer VB-kjeden vil ha flere kvinner som rørleggere Rørlegger Oda Marie Holmen fra J & A Rosenlund AS på Åmot trives utmerket som rørlegger, og anbefaler andre jenter til å prøve seg. VB (Varme og Bad AS) satser nå på å få flere kvinner i yrket Vil ha flere i arbeid. Kommune, stat og fylkeskommune må samarbeide for å få flere unge og kvalifiserte ut i arbeid. Det var én av konklusjonene da KS og Arbeids- og sosialdepartementet arrangerte workshop for inkludering av unge i arbeidslivet Online er linjeforeningen for informatikkstudentene ved NTNU. Våre studenter går Bachelor- eller Mastergradstudium i informatikk Vi vil ha større mangfold i nettverket vårt! Derfor ønsker vi å etablere en svær kvinneflokk her på kule kvinns. Ser vi en konferanse med få damer, eller situasjoner hvor det åpenbart er behov for flere kvinner, så skal vi istedenfor å rante si: du, kanskje vi kan hjelpe deg, vi har akkurat den du trenger i følgerlista vår på kule kvinns

Vil ha flere lærere på hjemmekontor. Steffen Handal har som mange andre, norske arbeidstakere hatt mange dager med hjemmekontor under koronakrisen. - I den situasjonen vi er i nå, så vil jeg sterkt anmode kommuner og fylkeskommuner å ta innover seg denne anbefalingen fra helsemyndighetene. - Lærere,. jeg føler at jeg hele tiden må forsvare at vi kun vil ha ett barn. alle sier at vi må tenke på jenta vår, og så langt henger jeg forsåvidt med. men er det ikke litt egoistisk å få et barn til bare for at hun skal få et søsken? vi har meget god økonomi, nok til å forsørge sikkert fire barn til ute.. Kathleen representerer NHH internasjonalt - nå vil hun ha flere kvinner med på laget. NHHS Case Club har vunnet store internasjonale konkurranser. Nå håper Kathleen Marianayagam (21) flere kvinner vil ta del i den meritterte klubben Vil ha flere innspill. INNSPILL: - Vi ønsker oss flere innspill, sier rådgiver Hilde Kirkvold i Tydal kommune. Fristen er forlenget til 31. mars. Foto: Andreas Reitan. Tydal kommune ønsker seg flere innspill til ny arealplan. Hans Runar Kojedal Vi vil ha flere lærere i skolen Arbeiderpartiet setter kommunene bedre i stand til å satse mer på skolen, og vi har et partiprogram som tydelig sier at flere lærere er et av grepene vi ønsker å gjennomføre, for å gi elevene et enda større utbytte av skolegangen sin

For vi vil ikke ha flere omsorgsovertakelser enn det som er helt nødvendig, sier Helleland. • Les også: 13 problemkommuner får hjelp: Ryddesjau i barnevernet ga høyere lønn - Godt i gang med kompetanseløftet. Statsråden mener regjeringen er godt i gang med den aller viktigste jobben, nemlig å løfte kompetansen blant de ansatte Vil ha flere vintersyklister Snø og hålke bør ikke være en hindring, selv i Nord-Norge bør vintersykling være lettere å velge. KALDT, MEN TRYGT: Bruk piggdekk og sørg for å bli sett, er rådene til vintersyklister. Og i Nord-Norge gir en kommune innbyggerne rabatt på piggdekk til sykkel for å få flere til å ta tohjulingen fatt - Jeg vil gjøre mitt for at vi ikke skal ha flere Terra-saker fremover. Det må bli slutt på at kommunene kan bruke fremtidige kraftinntekter i aksjer, slår Kleppa fast. Tre tiltak Flere hodejeger-firma ville ha jobben - slik skal de finne den nye Moldejazz-sjefen Styret i Moldejazz har utlyst stillingen som festivalsjef. - Jeg tror vi kan få mange søkere KS vil ha flere flyktninger. KS utfordrer regjeringen til å ta imot flere overføringsflyktninger til Norge, for å beholde kompetanse som er bygget opp i kommunene. Vi setter stor pris på at du deler ny kunnskap, dine egne erfaringer og diskuterer med oss og andre lesere

Sveriges energiminister vil ha flere kabler til Norge - Jeg ser gjerne flere kabler mellom Norge og Sverige. Det sa den svenske energiministeren, Anders Ygeman fredag, da han og Tina Bru ble konfrontert med de store forskjellene i områdepriser i Norden Vi vil ha flere tips fra publikum. Hva bør lokalavisa Frøya.no skrive om? Lena og Rikke ber dere lesere om tips til saker og personer vi bør skrive om i avisa. Hjelp oss til å bli enda bedre! Tore Strømøy tore.stromoy@www.froya.no. Publisert 09. okt. 2016 - 13:11 (Oppdatert: 03. mai 2017 - 13:15 - Det kunne ha vært potensielt verre da det ble smitte på Rødde folkehøgskole, men vi var heldige. At Melhus har så få smittetilfeller, handler litt om flaks, sier kommunalsjef Trude Wikdahl i Melhus kommmune. 3274 testet. I Melhus er det nå testet 3274 personer for covid-19, og smittetall står på sju

Videre vil det bli et mer sømløst faglig samarbeid på tvers i regionene. Vi forutsetter at tallet på ansatte blir det samme, men ønsker å få flere ut på tilsyn, sier Gjein. - Vi skal fortsatt være til stede i hele landet. Og vi vil være mer synlige, legger han til. Forslaget tar ikke stilling til hvilke regionkontorer som skal avvikles Mandag kveld ble det klart at 12 nye personer har fått påvist koronasmitte i Lunner kommune. Utbruddet knyttes til Lunner ungdomsskole KRONIKK: At vi blir stadig eldre, krever et mer aldersvennlig samfunn. Over 17 prosent av befolkningen er over 65 år, og i 2040 vil denne andelen ha økt til 22 prosent. - Byggebransjen trenger flere varslere KRONIKK: - Statsbygg mottok seks varsler i 2019. Det er altfor lite og gjenspeiler ikke virkeligheten i bygg- og anleggsbransjen KS vil ha flere svar om Akson. Bjørn Arild Gram. Styreleder i KS. 23. august 2020. Bjørn Arild Gram, styreleder i KS Foto: Fredrik Hagen/NTB scanpix. Det ønsker vi å bidra til, men arbeidet vil kreve en tydelig satsing i statsbudsjettet for 2021 som vi håper et samlet storting slutter opp om

Politikerne vil ha flere overnattingsturer neste år: - Totalt uforsvarlig bruk av penger. Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Dette mener kommunelegen er greit å gjøre i helgen. Vi må heie på Holtardalen. En av få i Norge: Denne telemarkskommunen har ikke hatt en eneste koronasmittet. Her skulle landets beste. — Vi vet at det er gammelt, men vi vil gjerne ha det som alternativ før man eventuelt åpner nye basseng. Om ikke vil det gå kraftig utover svømmetilbudet til barn og unge. Vi stiller med både badevakter og rengjøringsfolk, og billettinntektene kan gå til kommunen, sier han, og regner med at det vil trenges en million kroner i driftstilskudd NHO vil ha flere innvandrere Tida er inne for å oppheve innvandringsstoppen, mener både NHO og AUF. De ser for seg en loddtrekning hvert år hvor 1000 mennesker får anledning til å komme til. Vi er såpass store at det kan gi hele Norge verdifull kunnskap, sier Johansen. Hindrer frafall. En del av motivasjonen for tiltaket, i tillegg til å kunne få flere fagarbeidere, er å hindre frafall fra videregående skole. - Vi vil aktivt informere om at dette er mulig. Det kan også bidra til å hindre frafall

 • Avolites norge.
 • Futur simple.
 • Mycostatin baby dosering.
 • Sorrento braunschweig.
 • Michael moore english.
 • Teenage mutant ninja turtles 2014 stream.
 • Planet earth 2 episode 3.
 • Retur glass.
 • Kindertanz leverkusen.
 • Kjønnspoeng høyere utdanning.
 • Rosenköpfchen alter.
 • Parring hund sitte fast.
 • Action hanau steinheim.
 • Padlet login.
 • Price picasso museum barcelona.
 • Michael prinz von preußen.
 • Samsung 49 monitor driver.
 • Virulence.
 • Polizei schwabach öffnungszeiten.
 • Hvordan søke jegertroppen.
 • Ludwigskirmes saarlouis 2018.
 • Sammenvoksninger i magen symptomer.
 • Finken verlag daz.
 • Mädchen im club antanzen.
 • Google frankfurt am main.
 • Anniken jørgensen singel.
 • Charizard evolution.
 • Bank norwegian presentation.
 • Låvebryllup rogaland.
 • Hochpröller bikepark.
 • Samfunnsøkonomisk overskudd med skatt.
 • Honey boo boo sister.
 • Behandling av resistente bakterier.
 • Nachtcafe leipzig musik.
 • Playa del cura ocean beach club.
 • Polsat sport online stream.
 • Saisonkarte grossarl.
 • Vanskelig å få turnus.
 • Tanzschule heilbronn salsa.
 • Salomon vintersko.
 • Pt design garn.